Vreau sa devin reprezentant Oriflame

 
Ne face placere ca ai ajuns pe pagina noastra. Inseamna ca te intereseaza produsele noastre si te gandesti sa devii reprezentant Oriflame.

Oriflame este o Companie Suedeza, de vanzari directe, producatoare de cosmetice, ce ofera tuturor posibilitatea de a cumpara aceste produse de calitate avand in compuzitie si un mare procent de ingrediente naturale.

Aceasta companie este prezenta in peste 60 de tari unde distribuie produse Oriflame precum produse de make-up, ingrijire a pielii, a tenului si a parului, parfumuri, dar nu si in ultimul rand produse wellness.

Daca iti doresti un job personal pe langa cel actual, daca doresti un ban in plus pentru cosmetice,haine sau vacante atunci Oriflame te poate ajuta.

Cu Oriflame gasesti un loc de munca flexibil unde esti propriul tau sef.

Inscrie-te in programul De Bun Venit pentru noi Reprezentanti Oriflame si daca vrei sa faci parte din cea mai buna si frumoasa echipa Oriflame completeaza AICI Formularul de Inscriere si vei fi contactat(a) in cel mai scurt timp in vederea inscrieri.

 


Avantajul si Beneficiile reprezentantului Oriflame

Discounturi oferite de Oriflame pentru comenziile facute:

 • 0% : pentru comandă sub 70 lei

 • 23% : pentru comandă intre 70 – 299 lei

 • 30% : pentru comandă intre 300 – 599 lei
 
 • 40% : pentru comandă peste 600 lei

 In cazul in care Oriflame este o nautate pentru tine dar te si intereseaza si totodata iti doresti o libertate financiara inscrie-te reprezentant Oriflame si vei fi surprins(a) de o gama variata de oportunitati.

Oriflame, este compania ce se situeaza pe primul loc in vanzarile de cosmetice din Romania.

Ca reprezentant Oriflame, ai o afacere foarte flexibila pe care o poti desfasura de la domiciliu prin folosirea pagini tale personale puse la dispozitie pe situl Oriflame. Ti decizi si iti stabilesti volumul de munca si astfel  vei avea timp pentru restul activitatilor casnice de zi cu zi.

Ca lider Oriflame ai posibilitatea de a invita in reteaua ta si alte persoane care doresc sa devina clienti, lucru ce iti va aduce mari avantaje financiare.

Inscrie-te acum reprezentant si vei vedea ca nici un job nu este mai flexibil ca program si ca nivel de stres! 

Realizarea financiara este destul de flexibila, de asemenea poti castiga un procentaj din totalul vanzarilor, si daca atragi cati mai multi clienti vei putea considera acest lucru ca o afacere proprie ce aduce mari avantaje financiare.

Oriflame este cu tine si te ajuta ca visul tau sa devina realitate!

Pasi succesului pot fi realizati in trei moduri:  

- Recomandare, Promovare, Instruiere.

Reprezentantul Oriflame isi poate desfasura activitatea de la domiciliu cu ajutorul calculatorului a telefonului pentru a  oferi informatii despre produsele si achizitionarea acestora tuturor clientilor echipei tale in vederea mariri volumului de derulare de produse Oriflame.

Da, Oriflame iti ofera o afacere deosebit de avantajoas financiar.

Profita si tu de acest lucru pentru a te inscrie chiar acum!