Inscriere Oriflame - Cum Devii Reprezentant Oriflame

Cum poti sa te inscrii reprezentant Oriflame?

Nimic mai simplu, apasand  AICI pentru complectarea formularului de inscriere, sau ne poti contacta direct telefonic dvs.

Contacteaza-ne pentru a te informa cu privire la avantajele si oportunitatea Oriflame si in cazul in care vei decida sa te inscrii noi vom face demersuriile necesare in a va ajuta sa intrati in frumoasa noastra familie Oriflame. 

 Daca te gandesti sa cumperi produse cu reducere de 40% sau sa castigi niste bani sau sa ai si un alt venit pe langa serviciul actual este simplu, compania Oriflame iti pune la dispozitie o afacere frumoasa si banoasa financiar odata cu inscrierea ta ca reprezentant Oriflame

 

Activitatea part time se va imbina foarte placut cu serviciul tau personal iar daca vrei sa faci din Oriflame propria ta afacerea noi suntem aici pentru a te ajuta sa iti indeplinesti visul. O data intrat(a) in familia noastre intri in lumea celor 3,5 milioane de reprezentanti Oriflame din toata lumea si alaturi de noi vei beneficia si tu de o experienta de peste 45 de ani de activitate in frumosul domeniu al cosmeticelor de calitate.

Beneficiile Oriflame daca te inscrii ca reprezentant.

Discouturile pe care le primesti la comenziile tale:

- vezi grila de reduceri,

•   0% : pentru comandă sub 70 lei
• 23% : pentru comandă intre 70 – 299 lei
• 30% : pentru comandă intre 300 – 599 lei
• 40% : pentru comandă peste 600 lei

Vei beneficia de reduceri de pana la 40% pentru produsele comandate de tine. O data ce folosesti produse cosmetice Oriflame de ce sa nu economisesti si niste bani?

Prezinta catalogul prietenilor si cunostintelor tale si astfel vei castiga si mai mult din comisionul de factura.

Coletul cu produse Oriflame va fi livrat direct la tine acasa cu doar 7 lei indiferent de marimea si greutatea pachetului.
Cu Oriflame poti invata despre produsele cosmetice, despre cum sa te machezi, despre ce produse se potrivesc pentru tenul tau.
Vezi mai mult beneficii pe care le ai daca te inscrii ca reprezentant Oriflame.